Ontdek Move2Fit

De gewenste conditie voor iedereen!

Bij MOVE2FIT wordt je begeleidt door iemand die gepassioneerd is door zijn job. Na jaren ervaring in verschillende sporten waaronder voetbal, karate, kickboks en tennis heb ik de overstap gemaakt naar het zelf lesgeven. Tijdens het beoefenen van mijn sport ontwikkelde ik een sterke interesse voor het hele gebeuren rond de sport.

Ik kreeg dan ook de vraag of ik interesse had om zelf les te geven en ik heb dan ook niet getwijfeld om deze uitdaging aan te gaan. Zo heb ik mijn eerste ervaringen opgedaan als lesgever in het kickboks. Hierin ben ik gestaag gegroeid en heb ik de overstap gemaakt van hulptrainer naar trainer. Omdat ik zo gepassioneerd was door het lesgeven heb ik het zelf beoefenen van de sport afgebouwd en ben ik me volledig gaan focussen op het trainerschap.

Omdat ik hier mezelf voortdurend in kon ontwikkelen heb ik de vraag vanuit de tenniswereld gekregen of ik hierin ook wou lesgeven. Na het behalen van mijn diploma’s ‘initiator tennis’ bij BLOSO en “High performance conditietrainer” bij tennis Vlaanderen ben ik beginnen lesgeven tijdens tenniskampen. Na enige tijd ervaring en kennis op gedaan te hebben ben ik begonnen met het organiseren van eigen sportkampen.

Deze sportkampen worden voornamelijk georganiseerd voor kinderen, en samen met het lesgeven aan volwassenen heb ik de nodige ervaring opgedaan met alle leeftijdscategorieën., inclusief mensen met een lichamelijke of mentale achterstand.

Tot slot blijf ik mezelf continu ontwikkelen door deel te nemen aan verschillende opleidingen, cursussen en workshops.

Zo ben ik momenteel bezig met me te verdiepen in de opleiding tot instructeur B in de tennis.

Waar wacht je nog op?

Contacteer ons voor een afspraak en geniet binnenkort van je gewenste conditie!

Waarom Move2Fit?

Bij Move2Fit wordt je begeleidt door iemand die gepassioneerd is door zijn job. Na jaren ervaring in verschillende sporten waaronder voetbal, karate, kickboks en tennis heb ik de overstap gemaakt naar het zelf lesgeven

Maak een afspraak

Reserveer een gratis proefles!

Zit je met twijfels of weet je niet goed wat je kan verwachten?
Aarzel dan niet om me te contacteren!
Ik zal met jou een gratis intake gesprek voeren en vervolgens gaan we in de praktijk een aantal oefeningen uitvoeren om zo de smaak te pakken te krijgen van het gebeuren.

Spreekt dit je aan, aarzel dan niet om contact op te nemen, ik sta je graag te woord!